Tips til at undgå fejlbehandling

Uredelighed har været i nyhederne sidst på grund af de stigende omkostninger i uredelighed forsikring for læger. Nogle læger har selv måttet lukke deres praksis på grund af dette problem. For læger kan forsøger at gøre det uden at løbe ind i uredelighed problemer det være frustrerende. Men der er nogle metoder, der kan bidrage til at forhindre fejlbehandling problemer.

Mange læger følge en proces kaldet sæbe. Denne proces beskrives enkle trin for at sikre, at patienten er fuldt ud klar over deres situation, og at lægen dækker alle punkter nødvendige. Der er nogle Tilføjelser til proceduren sæbe, der kan bidrage til yderligere give lægen og patienten nogle sikkerhed. Følgende liste forklarer nogle enkle trin, en læge kan tage for at gøre patienten føler sig mere trygge og mindske risikoen for en uredelighed jakkesæt.

-Omfatte patienten i al beslutningstagning. Læger skal fuldt ud forklarer alle muligheder, resultater og risici til patienter.

-Holde klar og komplet dokumentation. Mange gange dokumentation er et nøgleelement for uredelighed jakkesæt. At holde klar og komplet dokumentation kan hjælpe med at redde en læge ved retten.

-Dobbelt tjek vigtige oplysninger. Dette gælder især, når patienter tilstand er uklart. Re kontrol ting som vitale tegn og kontrol og holde dem dokumenteret vil hjælpe lægen behandle patienten bedre.

-Beskytte alle under en følsom eksamen. Altid have en assistent, der er til stede når der udføres et bryst eller genital eksamen. Har noden assistent i den dokumentation, han eller hun var til stede under hele eksamen.

-Klart udtalelser fra fakta. Patienter bør altid forstå forskellen mellem fakta og meninger, når erklæringer om diagnose, osv.

-Sørg for, at patienterne klart forstå, om medicin. Patienter bør vide hvornår og hvordan man kan tage medicin ordineret samt navnet på medicinen. Dette medvirker til at undgå mange problemer.

-Tilbringe tid sammen med patienterne. Ikke haste igennem eksamener og være klar til at besvare eventuelle spørgsmål, patienten kan have.

Disse forslag er blot nogle af de måder til at undgå fejlbehandling eller hvis fejlbehandling opstår, til at hjælpe med at få gennem følgende spørgsmål. Uredelighed er ikke godt for nogen. Læger betale og patienterne betale på grund af uredelighed dragter. Undgå fejlbehandling er i alles interesse. At tage alle mulige skridt til at sikre patienter får den bedste lægebehandling og føler sig trygge er den bedste måde at undgå fejlbehandling problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>