Skrive & Indsend artikler til at markedsføre din virksomhed og få trafik.

Mange af de newbies, der udsættes for internettet på daglig basis har drømme om kører en hjemmeside og gør det vellykkede. For nogle, dette er en udmarvende opgave og efterlader dem short-winded forsøger at gøre dette.

Der er talrige marketing teknikker, der kan bruges til at generere trafik på en regelmæssig basis. Ud af alle dem jeg har prøvet, synes skriver hen til arbejde bedst.

Skrive artikler til ezines, holder nyhedsbreve, hjemmesider og fora ud over at bruge andre markedsføringsstrategier din hjemmeside synlig.

Internettet har vist sig for at være en udgiver paradis. Aldrig før har mulighed for at offentliggøre dine ideer og indsigter været så nemt. I nogle tilfælde er alle det koster nogle af din tid. Du kan skrive en artikel her til morgen og offentliggøres i aften.

Skrivning var engang et hemmeligt våben til mange marketingfolk, men nu det er blevet kastet i åbne og nu bliver brugt af mange mennesker. Det har arbejdet vidundere for mig, da jeg begyndte at gøre det. Mine artikler er dukket op i ezines, nyhedsbreve og på hjemmesider med varierende grader af succes. Her er nogle retningslinjer for hvordan man skriver artikler:

A. Skriv om hvad du ved. Gøre sikker på det er relateret til din virksomhed (så du kan bruge de søgeord, du vil rang med) og hjælpsom (så det bliver udgivet). Når du får tænker over det, finder du nok, der er hundredvis af artikler du kunne skrive det er nyttige. Du kan endda have nogle af dem delvis skrevet allerede i din betjeningsvejledninger eller installationsvejledninger, osv. En anden god idé er at tænke på alle de spørgsmål, du får stillet af kunder og potentielle kunder. Disse spørgsmål viser dig, hvad folk er interesseret i. Hvis du skriver en artikel besvare hver eneste af disse spørgsmål, du vil blive offentliggjort, og du vil også vise dig selv at være en troværdig ekspert.

B. de bedste artikler er kun så længe de skal være. Holde det kort og sød – der er intet galt med en 400 ord artiklen. Af samme grund, hvis du har brug for 1500 ord at sige alt hvad du behøver at sige, det er fint så godt

C. blot skrive i en stil der din målgruppe vil være komfortabel med. Hvis de er fra den gamle skole, ikke skrive som jeg er. Brug ikke sammentrækninger, ikke ender sætninger med præpositioner og ikke starte sætninger med “og” eller “men”. Men hvis de ikke er gamle skole, bare bruge mundtligt engelsk. I virkeligheden, jo mere af dig selv, du medtager i artiklen, jo mere spændende bliver det. Nøglen er at gøre den letlæselig.

Når du har skrevet din artikel, skal du udvikle en liste over udgivere, der kan være interesseret i at udgive den. Den bedste måde at opnå dette er at vise din artikel på din hjemmeside. Placere et abonnement boks på hver af dine artikler til at aktivere dine besøgende til at abonnere. Denne liste bør bruges til at sende dine nye artikler til din liste over udgivere. “Indsend artikel” i Google søgning vil give dig mange steder hvor du kan indsende dine artikler.

Glæde skriftligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>