Magasin abonnementer: Den perfekte gave

Hver eneste af os har denne person i vores liv, det er helt umuligt at købe. Det kan være en ven, en kollega eller en bekendt. Det kan være et fjernt familiemedlem som en onkel eller fætter. Måske er det endda nogen tættere til dig, som en forælder eller søskende. For nogle mennesker, kan selv køber en gave til deres ægtefælle være forvirrende.

Folk er svært at købe gaver til en bred vifte af årsager. Måske har personen på din liste alt, hvad de eventuelt kunne behøver. Måske er de så kræsne, at du er bange for at tage en chance på personlige gaver. Nogle gange hvis du ikke kender personen godt nok, er det svært at købe en gave, det er tankevækkende, men ikke alt for personligt.

Der er altid den gamle standby, når det kommer til svært at købe for folk. Gavekort er blevet en acceptabel måde at anerkende en gave at give lejlighed uden at skulle bekymre sig om at finde en gave, der passer til modtageren. Problemet med gavekort er, at de er så upersonligt. De må ikke fortælle en person, at du havde tænkt på dem og tog tid til at udvælge en gave, der var perfekt for dem. Alle de siger, er, at du anerkendt en persons særlige lejlighed ved at give dem penge. Dette er ikke en god besked at sende og du risikerer såre modtagerens følelser eller endda at fornærme dem, når du giver et gavekort til særlige lejligheder.

Så hvis gavekort ikke er en god ide, og du er forvirrede om, hvad du får for dine hårdt at købe til ven, hvad er en person at gøre? Kontanter og kontrol er endnu mere upersonlig end et gavekort og det er virkelig svært at gå til indkøbscenter og finde noget rart for nogen du kender meget lidt om. Magasin abonnementer er den perfekte løsning. Med tusindvis af tidsskrifter i eksistens er det nemt at finde den perfekte abonnement, selv hvis du ikke kender modtagerens godt.

Hvis du ønsker at købe et magasin abonnement for nogen af de svært at shoppe for personer på din liste, og du ikke er helt sikker på, hvilken slags magazine til at købe, sætte sig ned og lave en liste over alle de ting, du kender personen. Spørg dig selv, hvis de har nogen Hobbyer, som du kender. Hvad slags job har personen? Personen, der rejser meget? Hvor personen bor? Er personen, der har kæledyr eller børn? Hvis du kan svare på endnu en af disse fem spørgsmål, vil du have et grundlag at bruge når du vælger som magasin til at give din ven. Du kan købe dem et abonnement på en handel magasin, der vil holde dem underrettet om ændringer i deres industri. Du kan købe dem en af tusindvis af hobby magasiner, der dækker populære emner som madlavning og havearbejde til dem, der dækker mere obskure fritidsinteresser såsom modeltog eller fugleture. Hvis din ven elsker at rejse, er der masser af store blade, der udstillingsvindue sjove steder at besøge eller få dem et abonnement til en almen interesse magasin. De kan putte periodiske i deres carryon og altid har noget interessant at gennemse når de er på farten. Hvis de har børn eller kæledyr, overveje et abonnement til hundredvis af forældrerollen og pet magasiner, der er i eksistens. Selvom Beliggenheden er det eneste, du ved om den person, du ønsker at købe for, er et magasin abonnement den perfekte gave. Regionale magasiner for alle kroge og hjørner af verden, og det er altid sjovt at læse om begivenheder, der er lokale til dig.

Når du har besluttet hvad magasin til at købe, gå ud og købe et eksemplar af bladet og wrap det op i en smuk æske med en stor bue. Omfatte et kort med den gave, der fortæller personen de vil snart begynde at modtage den lukkede abonnement i mail. Du kan endda fortælle dem bare hvorfor du vælger det magasin, som du gjorde. Måske gør din tante de mest lækre tærter så du tænker på hende når du læser gennem din favorit bagning magazine, og at du ønsker at få hende et abonnement på dette blad.

Fortvivl ikke, hvis personen allerede har et abonnement på bladet. Din gave vil blot føjes til slutningen af deres abonnement udvide tid, de modtager bladet. Giver et magasin abonnement er en tankevækkende måde at huske nogen og den bedste del om disse gaver er, at hver gang et magasin kommer med posten, modtageren vil huske hvor hensynsfuld en person du er.

One thought on “Magasin abonnementer: Den perfekte gave

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>